Handelsbetingelser

Opdateret:  9 September, 2019

 

A.    

Forbehold

 

Vi tager forbehold for tryk- og tastefejl.

Vi gør opmærksom på at farverne på hjemmesiden kan variere en smule på billederne i forhold til den oprindelige farve.

 

 

B. 

Betaling af varer


Du har hos SuitUp nedenstående muligheder for betaling

 

Dankort, Kontant samt, bankoverførelse (se mere under Bankoverførsel)

 

Ved bankoverførsel sender SuitUp en faktura der skal betales inden 3 kalenderdage fra fakturaen er modtaget. Ved forsinket betaling beregnes morarente iht. diskontoen pr. påbegyndt måned fra forfaldsdagen at regne. Betaling ved modregning kan ikke finde sted, hvis modkravet er omtvistet. Manglende overholdelse af SuitUp’s betalingsvilkår anses som væsentlig misligholdelse, der berettiger SuitUp til at standse yderligere leverancer samt til at kræve ethvert tilgodehavende, forfaldent som uforfaldent, indbetalt straks. Hvis ikke betalingen er modtaget, inden 3 kalenderdage, sendes første rykker. Ved rykkeprocedure pålægges der gebyr iht. gældende ret.

Betalingskort.

Varen betales med Betalingskort ved bestillingen. Kortinformationen overføres til SuitUp via en sikker forbindelse (SSL). Informationerne godkendes af pengeinstituttet og videresendes til SuitUp, som overfører beløbet ved afsendelse af varen. Ved køb af skræddersyede varer, trækker SuitUp beløbet ved ordrens påbegyndelse. 

Bankoverførsel.

Vælger man at betale via bankoverførsel, kan pengene overføres via homebanking eller  ved overførelse af pengene i banken. Når betalingen er registreret og vilkår for handlen er tiltrådt  bliver produktionen igangsat og ordren ses dermed som bekræftet.

 

Alle beløb skal overføres til vores bankkonto i Jutlander Bank med følgende oplysninger:

Reg: 8140 

Konto: 2075806720

 

Du kan også kontakte os på mail: kontakt@suitup.dk eller på telefon: +45 61 71 75 61  med yderlige spørgsmål eller til din ordre.

 

Alle priser er inklusiv moms.

 

C.

Reklamationsret.

SuitUp yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse.

 

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles SuitUp indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres til reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering.

 

D.
Bekræftelse, ophævelse og opsigelse.

 

Er intet andet skriftligt aftalt, træder købet i kraft ved afgivelse af ordrebekræftelse og løber indtil købet er leveret, eller indtil den berettigede opsiges.

 

E.

Fortrydelsesret.


I overensstemmelse med loven om forbrugerbeskyttelse ved fjernhandel og hjemmesalgsaftaler har forbrugeren, som hovedregel fortrydelsesret jvf. (§ 13). Ifølge (§ 14, 3 p.) gælder hovedreglen dog ikke varer, som er specielt producerede og som på grund af sin beskaffenhed ikke kan tilbageleveres. Undtagelsen fra hovedreglen gælder for køb af SuitUp’s skræddersyet jakkesæt, skjorter og øvrige specielt producerede produkter.

Hvad angår øvrige produkter (såsom slips, manchetknapper mv.) gælder hovedreglen og forbrugeren har her ret til at annullere sin aftale ved at meddele SuitUp, og returnere varen hertil senest 14 dage efter modtagelsen heraf. Fortrydelsesretten m.h.t ikke specielt producerede produkter udøves af SuiUp. Det er under alle omstændigheder en betingelse for kreditering af returnerede varer, at disse er kurante, i ubeskadiget stand og i original ubrudt emballage.

 Uagtet ovennævnte er der dog fuld ombyttelsesret hvis:  Farven, mønstret eller snittet ikke stemmer overens med det valgte.

Ved køb af skræddersyede produkter må det forventes, at der kan komme en tilretning af det enkelte produkt. Dette kan i sagens natur ikke ses som en fortrydelsesret.

 

 

F.

Risiko for varer.

 

Risikoen for varer bestilt eller købt ved SuitUp overgår til kunden som forbruger på leveringstidspunktet

 

G.

Tilpasningsgaranti.

SuitUp yder tilpasningsgarenti som gælder i op til 14 dage fra første leveringsdag eller afhentnings dag. Der vil i sådan et tilfælde blive afsat yderligere tid.

 

H.

Fejlbestilling.


I det øjeblik kunden har betalt for sine varer, er der indgået en købsaftale imellem SuitUp og den angivet kunde. Denne aftale er bindende, og kan ikke ændres.

 

I.

Personoplysninger.

SuitUp er ansvarlig for behandlingen af personoplysninger som kunden giver til Selskabet. Kundens personoplysninger bliver behandlet af SuitUp for at kunne administrere relationen mellem os og  kunden. Hverken personoplysninger eller e-postadresser vil blive udleveres til tredje part.

De personlige oplysninger, som kunden indtaster under et køb, bruges udelukkende til ordre-behandling, og bliver ikke videregivet til andre. Ud over de personlige oplysninger logges også ip-adresse, samt evt. link. Disse oplysninger bruges udelukkende til statistik og ved sager omhandlende misbrug/svindel.

Alle personlige oplysninger gemmes i 10 år, for at lette en fornyet handel og af hensyn til efterforskning af evt. svindel.