SuitUp

Om Os

Om os

Hos SuitUp laver vi skræddersyede jakkesæt, med kvaliteten i højsædet

Vi producerer jakkesæt i 100% uld eller kvalitet der er bedre.

En dygtig mand i branchen ved navn Tom Ford sagde engang “Dressing well is a form of good manners.” Hos SuitUp siger vi “Go' stil er go' stil”

 

Bag SuitUp er vi to barndoms venner fra Aarhus. Vi går op i kvaliteten på vores produkter. Den gode service til vores kunder, og selvfølgelig, højt humør. 

Vores mission og vision er at kunne levere skræddersyet jakkesæt til Danmarks bedste priser, så det at se godt ud er enkelt, nemt og billigt.

Hvorfor skræddersyet?

Ved personlig skræddersyning, er kunden i føresædet. Som kunde deltager du i valg af stof, design samt farvevalg for at sikre du får det du havde i tankerne før du kontaktede os. Du får ved skræddersyet tøj, tøj der passer til din personlighed og dit hverdags brug, om det er til det hurtige event, din personlighed eller til den store fest. Vi beskriver personlig skræddersyning som en høj grad af "tilpasning" og involvering af kunden.

Hos SuitUp tager vores  måleproces ca-10 minutter og udføres med lethed og komfort. Beklædningene er syet af dygtige skræddere og kan leveres inden for 30 dage. 

 
 

Vores Garantier

 

Max 4 ugers ventetid

Vi ved det svært at vente på noget lækkert.

Vi har en leveringssikkerhed på 99 %. Derfor giver vi dig en leveringsgaranti. Garantien gælder alle bestillinger. Du har dit nye skræddersyet jakkesæt indenfor 4 uger! 

Det betyder, at hvis Jakkesættet ikke er fremme senest 31 dage efter den tid, du har købt og bestilt. Lever vi ikke op til denne garanti får du 50% rabat på din næste ordre.

Tilpasningsgaranti

Tilpasningsgarantien er gældende  på alle vores skræddersyede vare. Det betyder at eventuelle tilpasninger klares hos en lokal skrædder, regningen betaler vi.  Evt. Tilpasninger skal godkendes af SuitUp medarbejder og skal ske indenfor 30 dage efter udlevering af varen. Ved spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til os.

Danskejet

SuitUp er 100% dansk ejet. 

Dog producere vi vores vare i udlandet, selvfølgelig under forhold, der er helt i orden.

Prisgaranti

Prisgaranti er din garanti for, at du ikke finder et skræddersyet produkt som vores, billigere hos én af vores konkurrenter. Støder du – mod forventning – på en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi straks prisen!

Sådan gør du:

Send en kopi af det bedre tilbud til os på kontakt@suitup.dk Tilbuddet skal være en kopi af et skriftligt tilbud fra én af vores konkurrenter. Herefter vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Forbehold

Der skal være tale om sammenlignelige produkter, dvs. stoftype, design valg, produktionstid. Bemærk, at prisgarantien kun gælder for skræddersyet jakkesæt og der skal være tale om et danskfirma, da vi ikke sammenligner med udlandet.