© SUITUP.DK CVR  40766472 

Fejl?

Har vi lavet en fejl? fortæl os det. Så fikser vi det!

 

Ændringer

Vælg en lokal skrædder. Vi betaler omkostningerne. Vi anbefaler Strauss Skrædderierne

 

Maks. 500, i ændringskredit.

Har du brug for ændringer? Vi er her for at hjælpe. Vi foreslår, at du først sender os en mail til Kontakt@SuitUp.dk, så vi kan give dig, vores objektive opfattelse af, hvordan dine tøj passer dig. Du får vores personlige opmærksomhed af en  ​​vores stylister, som vil komme med forslag til, hvordan vi bedst kan forbedre pasformen af ​​dit jakkesæt. For først når du ser godt ud, ser vi godt ud.

 

Ændringskreditter er tilgængelige inden for 14 dage efter modtagelsen af ​​dit jakkesæt. Vi tilbyder op til 500,-  til ændringer af dit jakkesæt. Når vi har godkendt at dit jakkesæt skal ændres, sender vi en ændring formular der skal gives til din lokale skrædder.

 

Husk at sende ændrings formularen tilbage til os, så vi kan kompensere dig for, og opdatere din måleprofil, så vi kan tilpasse din pasform til fremtidige ordrer.

 

Har du brug for ændringer? kontakt på Kontakt@SuitUp.dk

Forfra

 

Vi tilbyder fuld remakes inden for 14 dage efter modtagelsen af dit skræddersyet jakkesæt.

 

Hvis du mener, du har brug for et nyt jakkesæt, send os en mail til concierge@blacklapel.com. Vi beder om nogle billeder, så vi kan se, hvordan dit jakkesæt ser ud og en af vores stylister vil arbejde sammen med dig om at rette op på de passende problemer.

 

Når din genindspilning er behandlet, skal du sende det uskadte og ubeskadigede originale genstand tilbage til os inden for 30 dage efter den godkendte genoptagelsesapplikation, så vi korrekt kan kreditere dig for returneringen. Indtast venligst den oprindelige faktura eller ordre-email-bekræftelse sammen med din pakke. For international returnering, erklæres indholdet som "returneret tøj" med en deklareret værdi på $ 1 USD for at undgå at blive vurderet told. Vi anbefaler at bruge en forsendelsestjeneste, der giver mulighed for sporings- og leveringsbekræftelse. Bemærk venligst at du er ansvarlig for eventuelle fragtomkostninger.

 
0